Volg ons op facebook

Sinterklaas en de Pieten op het toneel met het Hart van Speculaas

Na het oorverdovende applaus vorig jaar in de Tamboer na de voorstelling Chaos in de Stad, kon een vervolg niet uitblijven.

Sinterklaas en zijn Pieten mogen logeren in de Tamboer die dan even het Huis van Sinterklaas mag heten. Wat is er dan mooier dan een heuse voorstelling in je eigen Pietenhuis!

Het wordt hilarisch. Vorig jaar ging het publiek samen met de Pieten in polonaise door de Tamboer. Het was een feest voor jong en oud! Iedereen genoot met volle teugen.

Het mooie is dat we ook dit jaar dat gaan doen! Sinterklaas is al druk aan het voorbereiden en de Pieten zijn zenuwachtig in de weer met allerlei lijstjes en teksten om er weer een gigantisch feest van te maken.

Hoofdpiet en Marit zullen weer van alles beleven en kunnen daarbij niet zonder de hulp van alle Pieten in het huis. Er gaat natuurlijk weer veel mis, of bijna mis. Maar spannend wordt het zeker.

We beloven dat het weer net zo’n feest wordt als vorig jaar, met flink wat Pieten uit het Pietenhuis op het podium. Je kan ze zelfs al bij de intocht en in het Huis van Sinterklaas tegenkomen!

Een high five kan altijd en wat is er dan leuker dan Sinterklaas en de Pieten die jij al kent uit het huis, ook nog eens op het podium te zien!

Een feest der herkenning en een onvergetelijke belevenis!

In de stad van Sinterklaas zijn alle Pieten druk bezig met de voorbereidingen voor pakjesavond. Ook Marit is er weer, de beste vriendin van Hoofdpiet. Ze is gekomen om Sinterklaas en de Pieten te helpen, maar Hoofdpiet maakt er een zooitje van. Hij is er niet helemaal bij, want hij is namelijk verliefd op Marit. Hij durft dit alleen niet te vertellen. Door de vlinders in zijn buik is hij ook nog eens vergeten om genoeg cadeautjes te bestellen voor alle kinderen. Zou het allemaal nog goed komen voor pakjesavond? En zou Marit ook verliefd zijn op Hoofdpiet?

Deze interactieve en hartverwarmende familievoorstelling wordt gespeeld en gemaakt door talenten uit Hoogeveen. De talenten worden getraind door theaterproductiebedrijf Van Straat tot Laan. De voorstelling is een samenwerking van Stichting Sinterklaas van Hoogeveen, Theater De Tamboer en Van Straat tot Laan BV.

Ontmoet tijdens de After-party alle sterren uit de voorstelling!

Kaarten voor de voorstelling bestel je nu alvast via de Tamboer

Dat kan hier 

Spelletjes

Kleurplaten

Recepten

Nieuws

meer nieuws  • Bestel nu je kaarten voor de voorstelling Het Hart van speculaas op 2 december