Volg ons op facebook

Ola ondernemers,

Zoals u natuurlijk als geen ander weet is Sinterklaas het feest van Nederland en Hoogeveen.
Jaarlijks komen er tot wel 15.000 Bezoekers naar ons mooie Hoogeveen voor zowel de intocht als de Stad van Sinterklaas. Dit unieke evenement wat zijn historie kent in Het Klooster en de Kluis van Sinterklaas is vorig jaar zelf uitgebreid met een heuse theater voorstelling welke alle records brak!!! 

Dit alles is natuurlijk mogelijk dankzij de steun van een aantal ondernemers.
Aan de hand van verschillende pakketten laten wij onze sponsoren naar voren komen. Nu willen wij u natuurlijk net als vele ondernemers uitnodigen om ons ook te steunen en wij zullen uw naam dan natuurlijk onder de aandacht brengen bij onze duizenden bezoekers!!! 

MAAR LET OP ER IS MEER!!! 
Al jaren horen wij van ondernemers dat ze graag naar voren willen komen tijdens de intocht, wij willen hier natuurlijk in tegemoet komen en hebben voor 2017 een uniek pakket bedacht!
 
Onze Pieten zullen tijdens de intocht van dit jaar (2017) duizenden verlanglijstjes uitdelen met daarop het logo van de vrienden van Sinterklaas. Deze verlanglijstjes kunnen de kinderen persoonlijk inleveren bij Sinterklaas tijdens de stad van Sinterklaas in de tamboer, komen er borden waar alle vrienden van Sinterklaas op staan en zullen de vrienden van   Sinterklaas natuurlijk genoemd worden op Facebook. Samengevat uniek om als onderneming onder de aandacht te komen!!! 
 
En......... ook u kunt zich aanmelden als vriend want voor slechts € 100,- kunt u zicht al aanmelden bij deze unieke vrienden gilde. Maar let op er is slecht plek voor 100 ondernemers dus wees er snel bij.
 
Geïnteresseerd? 
Reageer dan snel door middel van onderstaande gegevens.
 
Nog uitgebreider naar voren komen?
 
Kijk dan is snel naar onze pakketten.
Stichting Sinterklaas van Hoogeveen

Tel : Monique Oost   06-14376673
      Stefan Putters 06-34001758

Mail: sponsoring@sinterklaasvanhoogeveen.nl
Bank: NL 35 RABO 0321 9605 64
KVK : 61756504

sponsoring@sinterklaasvanhoogeveen.nl

Spelletjes

Kleurplaten

Recepten

Nieuws

meer nieuws  • Bestel nu je kaarten voor de voorstelling Het Hart van speculaas op 2 december